Hét platform tot scholing voor de technische installatiebranche

Maxime Verhagen opent www.duurzameopleiders.nl

Maxime Verhagen opent www.duurzameopleiders.nl

« terug naar de vorige pagina

Op de site kan de professional in de bouw terecht voor cursussen op het vlak van energiezuinig bouwen, beheren en renoveren.

De vakbeurs Energie 2013 in Den Bosch is onder meer van start gegaan met de lancering van de nieuwe site www.duurzameopleiders.nl door Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland. Op de site kan de professional in de bouw terecht voor cursussen op het vlak van energiezuinig bouwen, beheren en renoveren.

 

 

‘De site biedt een welkom overzicht van cursussen op het gebied van energetische verduurzaming van gebouwen,’ concludeert Maxime Verhagen. ‘Om de doelstelling van verduurzaming te realiseren, moeten er nog veel mensen worden opgeleid. Daarom is Duurzame Opleiders een goed initiatief. Professionals moeten bekwaam zijn in duurzame technieken. Bij duurzame technieken telt meer dan ooit nauwkeurigheid en professionaliteit. De tijd van beunhazerij is voorbij.’

 

Voor alle beroepsgroepen
Energiezuinig bouwen, renoveren of installeren, verlangt specifieke kennis en een integrale benadering van de bouw- en installatiesector. Alle duurzame toepassingen en technieken hangen met elkaar samen. Dat stelt hoge eisen aan alle betrokken bouwpartners, waaronder de installateur, de adviseur en de ontwerper. Deze beroepsgroepen kunnen voortaan op www.duurzameopleiders.nl te rade gaan voor een geschikte cursus.

 

Helder overzicht
Op duurzameopleiders.nl zijn circa 75 cursussen te vinden met onderwerpen als ventilatie, het energielabel, zonne-energie, biomassa en duurzame woningbouw. Het zijn cursussen van de opleiders AcademyNL, adviesbureau DWA en ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector. Direct is duidelijk waar, wanneer en bij welk instituut een bepaalde cursus te volgen is.

 

Bron: ISSOLogo ISSO
  • woensdag 25 september 2013 @ 16:42 uur
  • permalink

Platform Organisaties

Volg ons op