Hét platform tot scholing voor de technische installatiebranche

Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Hoe vind ik een cursus?
  2. Wat is een duurzame techniek?
  3. Waar vind ik meer informatie over duurzame technieken?
  4. Wie zijn het platform tot scholing voor de technische installatiebranche?
  5. Wat is het doel van het platform Duurzame Technologie?

  • Door op de knop 'Cursussen' te klikken krijgt u een overzicht van alle beschikbare cursussen op het gebied van duurzame technieken. Wanneer u in dit overzicht bent kunt u ervoor kiezen om deze te filteren op werkgebied.
  • Een duurzame techniek wordt gebruikt om energie op te wekken uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn relatief onuitputtelijk en zijn onbelastend voor het milieu. Voorbeelden van duurzame energiebronnen zijn: zon, bodem en neerslag.
  • Via de knop 'Algemene info' komt u in een overzicht met uitleg over meerdere duurzame technieken. Wanneer er nieuwe technieken aan het licht komen zal dit overzicht worden bijgewerkt. Tevens kunt u onder de knop 'Links' links vinden naar andere websites die over duurzame technieken informeren.
  • OTIB, ISSO, Uneto-VNI, TVVL en NL-Ingenieurs zijn de organisaties achter het platform tot scholing voor de technische installatiebranche. Voor meer informatie zie 'Betrokken partijen'.
  • Het platform 'Duurzame technologie' draagt zorg voor het samenbrengen van de mogelijkheden voor scholing van duurzame technieken voor de technische installatiebranche.

Platform Organisaties

Volg ons op